Nuh Çimento, protokolü iftarda ağırladı

Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen iftara Vali Hasan Basri Güzeloğlu olmak üzere Vali Yardımcı...

Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen iftara Vali Hasan Basri Güzeloğlu olmak üzere Vali Yardımcısı Osman Sarı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, Nuh Çimento Grubu CEO’su Kamil Gökhan Bozkurt, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Üyeleri Faik Paralı, Mehmet Eskiyapan ve Metin Benli, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Gebze Kaymakamı Hasan Gözen, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, İl Göç İdaresi Müdürü Enver Düz, Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, KASKF Başkanı Murat Aydın, İl Müftüsü Yusuf Doğan, GKD Başkanı Sedat Köse başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

 

BİLGİN, “51. YILIMIZI KUTLUYORUZ”

Dualarla açılan iftarın ardından ilk konuşmayı yapan Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin yaptı. Bilgin,“Öncelikle geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programımıza  geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu yıl 51. Yılımızı kutluyoruz. 51 yıldır Kocaeli’mize, Hereke ve Körfez başta olmak üzere diğer ilçeler ile birlikte il geneline hizmet ediyor, katma değer üretiyor. Bu fabrika aslında ürettiği katma değeriyle, çalışanlarıyla ve çevresine sunduğu katkıyla Kocaeli halkının. Dolayısıyla bizler burada profesyonel olarak veya ortaklar olarak sadece bekçiyiz. Bu işletmelerin daha da iyi konumlarda ileriye götürmeye sizlerin de desteğiyle gayret gösteriyoruz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum ve mübarek günlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

GÜZELOĞLU, “ZENGİNLİK PAYLAŞMAKLA OLUR”

Bilgin’in ardından konuşma yapan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Nuh Ailesi, şüphesiz bir ticareti işletme ve ekonomik kuruluş olmanın yanı sıra yarım asrı geride bırakan sürede özellikle içinde bulunduğu ve çevresiyle bütünleştiği Kocaeli’de çok hayırlı ve kalıcı eserlere imza attılar. Eğitim başta olmak üzere ilimiz insanımız ve ülkemiz için kendi çalışma alanlarının yanı sıra sosyal ve beşeri kalkınmada manevi gelişmede çok ciddi bir katkı sundular. Her yıl kazanılan belli bir kar oranında kendi vakıf bünyesinde paylaşmanın zenginliğiyle muhtaç ve mağdur kim varsa bu eksikliklerinin giderilmesini hem şirket sözleşmesine hem de bir anlayış olarak şirketin yönetimine vaat etmişler. Aslında zenginlik de bu. Zenginlik sadece sahip olmak ve bunları korumak değil, elimizde ne varsa paylaşmakla olur. Bu bir maddi varlık, bir bilgi olabilir. Bunu tebrik ediyorum. Örnek olmasını temenni ediyorum” sözlerini kullandı.

 

KÖRFEZDE PROTOKOL İMZALANACAK

Kurucu şirketimizden aramızdan ayrılanları rahmetle anıyorum diyerek sözlerine devam eden Vali Güzeloğlu, “Kurumun devam eden eğitim yatırımlarının yanı sıra yarın Körfez Belediyemizde yine Nuh Grubunun Körfez ilçemizde çok büyük bir eğitim yatırımının protokolü imzalanacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Bu gibi çabaların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Güzel ülkemizde nice ramazanlarda buluşmak dileğiyle” ifadelerine yer verdi. Nurşah ŞAHİN

#

30 May 2017 - 11:39 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.