Nurhan Turhan toprağa verildi

Anadolu Ajansı Muhabiri ve 41gebze.com haber sitesi editörü İsa Turhan’ın uzun süredir kanser tedavisi gören ve Cuma günü yoğun bakımda tutulduğu Dar...

Anadolu Ajansı Muhabiri ve 41gebze.com haber sitesi editörü İsa Turhan’ın uzun süredir kanser tedavisi gören ve Cuma günü yoğun bakımda tutulduğu Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde hayata gözlerini yuman eşi Nurhan Turhan Cumartesi günü köyünde toprağa verildi. İsa Turhan, Cuma akşamı taziyeleri evinde kabul etti. CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Milli Eğitim eski Müdürü Ali Tosun, AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi Turhan ailesinin acısını paylaştı.

 

Cumartesi sabahı ise Nurhan Turhan’ın naaşı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden tahsis edilen ambulansla taşınırken köyündeki cenaze törenine katılmak isteyenler için otobüs tahsisi Gebze Belediyesi tarafından yapıldı. Nurhan Turhan’ın cenazesi, Darıca’daki evlerinin önünde helallik alınmasının ardından yola çıktı. Köy evindeki helalleşmenin ardından, öğlen namazından bir süre sonra Nurhan Turhan’ın cenaze namazı köyün adını taşıyan camide kılındı ve defin işlemi köy mezarlığında gerçekleşti. Defin işleminin ardından ailesi tarafından konuklara yemek ikramında bulunulurken taziyeler kabul edildi.

 

İsa Turhan’ın cenaze namazına Gebze Belediyesi CHP Meclis üyesi Dilek Tan, Demokrat Gebze Gazetesi eski sahibi Sadet Demirkol, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Levent Altun ve Başkan Yardımcısı Cüneyt Türesin ile bir grup meslektaşı katıldı.

#

08 Şub 2015 - 12:33 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.