Nursel ile Gökhan dünya evine girdi

Nursel Ateş ile Gökhan Arslan, Lastik-İş Sosyal Tesisleri’nde yapılan düğün töreni ile dünya evine girdiler.Emekli Mehmet Arslan ve ev hanımı Zehra Ar...

Nursel Ateş ile Gökhan Arslan, Lastik-İş Sosyal Tesisleri’nde yapılan düğün töreni ile dünya evine girdiler.
Emekli Mehmet Arslan ve ev hanımı Zehra Arslan’ın Lassa’da çalışan yakışıklı oğulları Gökhan Arslan hayatını işçi Metin Ateş ve ev hanımı Fevziye Ateş’in güzel kızları Nursel Ateş ile birleştiren imzayı Lastik-İş Sosyal Tesisleri’nde yapılan düğün töreninde atarak mutlu sona ulaştı. Genç çiftin Lastik-İş Sosyal Tesisleri’ndeki düğün törenine Arslan ve Ateş ailelerinin dost ve akrabaları ile Nursel ve Gökhan’ın arkadaşları yoğun ilgi göstererek onların mutluluklarını paylaştılar.

#

12 Eyl 2013 - 16:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.