Nusretiye evinde 3'te 3 peşinde

Mücadeleyi Tolga Güldibi yönetecek, Güldibi'ye Erhan Yalta ve Uğur Mahmut Zengin yardım edecek.   SONUCU MERAK EDİLİYOR Sezonun en iddialı kadroları...

Mücadeleyi Tolga Güldibi yönetecek, Güldibi'ye Erhan Yalta ve Uğur Mahmut Zengin yardım edecek.

 

SONUCU MERAK EDİLİYOR

Sezonun en iddialı kadrolarından birisini kuran 8 puanlı Nusretiyespor, son maçında Seka Doğan karşısında iki kez öne geçmesine karşın skor üstünlüğünü koruyamamış ve maç 2-2 sona ermişti. Denizliköyü ise 4. maçında haftanın sürprizine imza atarak 7 puanlı İhsaniyespor'u 2-0'lık skorla devirmeyi başarmıştı. Yeşil Beyaz renklere sahip iki takım arasında favori Nusretiyespor olarak gözükse de, bu sezon Süper Amatör Lig'e yükselen Denizliköyü ise hiç de yabana atılır bir takım olmadığını İhsaniyespor karşısında ortaya koydu. Zorlu mücadelede nasıl bir skorun ortaya çıkacağı merak ediliyor.

#

25 Eki 2016 - 09:45 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.