O ilçemize 5 yıldızlı otel

Kocaeli’de yeni bir otel daha hizmete açılıyor. Karamürsel Fulacık Mahallesi’nde hizmete giren ve 5 yıldızlı olarak inşa edileceği açıklanan Wyndham F...

Kocaeli’de yeni bir otel daha hizmete açılıyor. Karamürsel Fulacık Mahallesi’nde hizmete giren ve 5 yıldızlı olarak inşa edileceği açıklanan Wyndham Faradis Hotel’in temel atma töreni önceki gün gerçekleşti. Sivaslı İş adamı Hüseyin Gürsoy tarafından yapılacak olan otelin temel atma törenine; kent protokolü de büyük ilgi gösterdi.

 

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ

Törene; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilçe protokolü, Wyndham Otel zincirlerini yurdışı CEO’su ve Türkiye CEO’ları ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Karamürsel’e 5 yıldızlı bir değer katmanında temelleri atıldığı programda açılış konuşmasını otel sahibi iş adamı Hüseyin Gürsoy yaptı.

 

11 BİN METREKARE ALANDA

Gürsoy, otelin Kocaeli ve Karamürsel’i ekolojik tarım ve turizmin cazibe başkenti haline gelmesine destek olacağını dile getirdi. Hüseyin Gürsoy’un katılımcıları selamlamasının ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanı İsmail Yıldırım’ın ardından İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir’in duası ile otelin temeli atıldı. 110 bin metrekare alana kurulacak olan yatırımın, otel binası ve birbirinden bağımsız yapay göl etrafına kurulan evlerden oluşacağı bildirildi.

alan-008.jpg

kurban-002.jpg

temel-001.jpg

#

16 Ağu 2017 - 16:42 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.