Oda başkanlarından Vali’ye ziyaret

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya ve beraberindeki bağlı odaların başkanları; önceki gün ilimizin yeni valisi Hüseyin Ak...

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya ve beraberindeki bağlı odaların başkanları; önceki gün ilimizin yeni valisi Hüseyin Aksoy’a tebrik ziyaretinde bulundu. Kalabalık bir heyetle birlikte Vali Aksoy’a konuk olan Birlik Başkanı Kemal Kaya, esnaf temsilcileri adına kendisine ‘Hoş geldiniz’ dedi.

 

“AKSOY BAŞARILI OLACAKTIR”

Kaya buluşma sırasında yaptığı konuşmasında, “Valimize ilimizde hizmet veren bütün esnaf kardeşlerim adına hoş geldiniz diyorum. Kendisinin Kocaeli için güzel hizmetler sunarak, başarılı işler ortaya çıkaracağına inanıyoruz” diye konuştu. Kaya, konuşmasının sonunda Vali Hüseyin Aksoy’a kabullerinden dolayı teşekkür etti.

 

“4 KENTTE GÖREV YAPTIM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ise, “Son Valiler Kararnamesi ile Kocaeli’ye atandım ve 29 Haziran’da göreve başladım. Daha önce Muğla, Mersin, Samsun ve Diyarbakır’da görev yaptım. Bu kentlerde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile yakın diyaloglar içerisinde oldum. Görev yaptığım illerden ayrıldıktan sonra da oradaki oda başkanlarımızla temaslarımız devam ediyor” dedi.

 

“ESNAFLA İYİ ANLAŞACAĞIZ”

Kocaeli’de de aynı birlikteliği sağlamak istediklerini dile getiren Aksoy, “Kocaeli, Türkiye’nin çok değerli bir ili ve bu önemli ilde esnaf ve sanatkarlar da önemli bir alanı oluşturuyor. Esnaf ve sanatkarlar toplumun büyük bir kesimine hizmet eden ve çok sayıda istihdam sağlayan kişilerdir” diye konuştu. Vali Aksoy, oda başkanları ile tek tek görüşüp, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

#

21 Tem 2017 - 14:07 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.