Odabaş: 7 Haziran’dan ders almayanlar 1 Kasım’da çöküş yaşayacak

Fethullah Gülen Cemaati’ne yakın olduğu bilinen Koza Holding’e dün sabah saatlerinde bir operasyon düzenlendi. Konuyla ilgili açıklama yapan MARSİAD...

Fethullah Gülen Cemaati’ne yakın olduğu bilinen Koza Holding’e dün sabah saatlerinde bir operasyon düzenlendi. Konuyla ilgili açıklama yapan MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş, “7 Hazirandan ders almayanlar 1 Kasım’da çöküş yaşayacak. 17 Aralık’tan sonra Ak Parti ve malum kişi, hatasını kabul etme erdemliğini göstererek yanlışlardan dönmek yerine, bu yolsuzlukları çıkaran, yanlışlarını ortaya koyan, dürüst ve özgür davranan kişi ve kurumlara baskı uyguladı. Bu davranış kimseye yarar sağlamayacaktır. Kendilerine bu yanlışlardan acilen dönmelerini tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.

#

01 Eyl 2015 - 17:26 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Serkan - Bir STK Başkanının azından çıkan laflara bak. Kimi temsil ediyorsa artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Eylül 17:26
02

izmitlii - bu adamı görmek istemiyoruz bıktık bu zavallıdan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Eylül 17:26
01

izmitlii - bu adamı artık görmek istemiyoruz bıktık bu zavallıdan beleşçiden...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Eylül 17:26