ODTÜ KYÖD’de Şiir Günü’ne yakışır etkinlik

ODTÜ KYÖD Ortaokulu Kütüphane Kulübü öğrencileri, 21 Mart Dünya Şiir Günü’nü kutladı. Cemal Süreyya gibi ünlü şairlerin dizelerinin okunduğu etkinliğe...

ODTÜ KYÖD Ortaokulu Kütüphane Kulübü öğrencileri, 21 Mart Dünya Şiir Günü’nü kutladı. Cemal Süreyya gibi ünlü şairlerin dizelerinin okunduğu etkinliğe KYÖD Kurucu Başkanı Şerif Ünan, okul müdürü Güler Telli ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

KÜÇÜK KAĞITLARA ŞİİRLER YAZILDI

Kütüphane Kulübü öğrencileri; Türk edebiyatına damgasını vurmuş kıymetli şairlerin, eşsiz dizelerini titizlikle seçerek küçük kâğıtlara yazdılar. Hayata, umuda, geleceğe dair dizelerin bulunduğu şiir kağıtlarını bir sepette biriktiren kulüp öğrencileri ‘Size Bir Şiirim Var’ etkinliğini gerçekleştirmek için yönetim ve öğretmen odalarını, okul koridorlarını gezdiler.

 

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Bu etkinlik, iş gününün yoğunluğuna Nazım Hikmet'le, Cemal Süreya'yla, Behçet Necatigil'le kısa bir mola veren herkesi oldukça memnun ederek yüzlerine küçük birer tebessüm kondurmaya yetti. KYÖD Kurucu Başkanı Şerif Ünan, çektiği şiiri seslendirdikten sonra tüm öğrencilere teşekkür ederek onları bu anlamlı etkinliğe katıldıkları için tebrik etti. 

#

29 Mar 2017 - 19:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.