“Oğlum bak git” davasının ikinci duruşması yapıldı

Gölcük ilçesinde temizlik işçisi ile bir çocuk arasında ''Oğlum bak git'' diye başlayan ve sonrasında kavgaya dönüşerek mahkemeye taşınan olayın ikinc...

Gölcük ilçesinde temizlik işçisi ile bir çocuk arasında ''Oğlum bak git'' diye başlayan ve sonrasında kavgaya dönüşerek mahkemeye taşınan olayın ikinci duruşması yapıldı

Gölcük Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanık Selçuk Kahraman, müdafisi avukat Nuray Korkmaz, müşteki Cesim Karaaslan, mağdur Yasin K. (17) ile avukatı İbrahim Ulufer katıldı. Sanık Selçuk Kahraman, savunmasında önceki beyanlarını tekrar ettiklerini belirterek, beraatını talep etti. Müşteki Karaaslan ise olay günü kendisinin iş yerinde olduğunu ifade ederek, ''Bana telefon geldi, hastaneye gittim, olayı orada öğrendim. Olay nedeni ile sanıktan şikayetçiyim, davaya katılmak istiyorum'' diye konuştu. Mağdur vekili İbrahim Ulufer de mağdurun beyanlarına katıldıklarını dile getirerek, sanığın aleyhteki beyanlarını kabul etmediklerini, cezalandırılmasına karar verilmesini talep etti.

DAVA ERTELENDİ
Kararını açıklayan hakim, sanık vekiline delil ve tanık listesini ibraz etmesi, yaşı küçük mağdur için sosyal hizmet uzmanı görevlendirilerek sosyal inceleme raporu düzenlenmesi ve tanıklara davetiye çıkarılması amacıyla duruşmayı erteledi. Öte yandan, sanık Kahraman, mahkeme çıkışında koşarak bir otomobile bindi. Yakınları, ''Bak yürüyün, gidin bak, yürüyün gidin bak'' diyerek, görüntü almak isteyen gazetecileri engellemeye çalıştı. Mağdur vekili avukat İbrahim Ulufer, duruşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, şikayetlerinin devam ettiğini, tanıkların listesini mahkeme sunacaklarını söyledi.

İDDİANAME
Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede belediye temizlik işçisi şüpheli Selçuk Kahraman'ın 11 Mayıs 2012'de temizlik yaptığı sırada Gölcük Ali Paşa Caddesi'nde mağdur Yasin K.'nın (17) arkadaşıyla uygunsuz konuştuğunu görmesi üzerine uyardığı belirtiliyor. ''Sinkaflı'' sözler söylemesi üzerine Kahraman'ın haksız tahrik altında temizlikte kullandığı ağaç saplı süpürge ile bir kez mağdur Yasin K'ya vurarak, basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaraladığı kaydedilen iddianamede, sanık Kahraman için 1,5 yıldan 3 yıl 9 aya kadar hapis cezası verilmesi istendi.

#

28 Kas 2012 - 15:34 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.