Öğrenciler çayda eğlendi

Nuh Çimento İş Okulu Aile Birliği tarafından okul öğrencilerin tanışması ve kaynaşması amacıyla çay düzenledi.İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde Nuh Çiment...

Nuh Çimento İş Okulu Aile Birliği tarafından okul öğrencilerin tanışması ve kaynaşması amacıyla çay düzenledi.

İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde Nuh Çimento Eğitim Vakfı tarafından 4 milyon TL'ye yaptırılan ve ilimizin tek özel engelliler okulu olan Nuh Çimento İş Okulu öğretmenleri, öğrencileri ve velileri Harran 41’de gerçekleştirilen çayda bir araya geldi. Okul Aile Birliği tarafından organize edilen çaya Nuh Çimento İş Okulu Müdürü Mustafa Kızmaz, Müdür Yardımcıları Serkan Çelebi ve Erdem Tabak, öğretmenlerden Sertaç Hindistan, Sefih Çağır, Gülcan Bebek, Zehra Aynacı, Harika Dağlı, Sevil Yazıcı, Sevinç Çağır, Arzu Uykun, Hikmet Naz, Ali Akcan ve okul aile birliği yönetim kurulu katıldı. Ayrıca çayda gerçekleşen sürpriz hediye çekilişinde öğrencilere hediyeler de verildi.

#

01 Mar 2011 - 14:35 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.