Öğrenciler, İzmit turunda

Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen tura katılan Şehit Polis Volkan Sabaz İlkokulu 4. sınıf öğrencileri sırasıyl...

Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen tura katılan Şehit Polis Volkan Sabaz İlkokulu 4. sınıf öğrencileri sırasıyla Şirintepe Mahallesi’ndeki Eko Park’ı, Süleyman Paşa Hamamı, Sırrı Paşa Konağı, Yeşil Konak ve Basın Müzesi’ni gezdiler. Öğrenciler daha sonra Körfez Mahallesi’ndeki 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ne geçtiler. İlgililerce merkez hakkında bilgi verilen öğrenciler 3D yazıcıların çalışma sistemini uygulamalı olarak görme imkânı buldular. Ailelerin de katıldığı İzmit turundan memnun kalan öğrenciler "İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ederiz. Etkinlik sayesinde yaşadığımız kentin güzelliklerini daha yakından tanıma imkânı bulduk" şeklinde konuştular.

#

30 Mar 2017 - 18:30 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.