Öğrenciler Kartepe Spor Okulları’nda stres atıyor

Pek çok farklı spor branşının yapılmasına imkan sağlayan doğa koşullarına sahip Kartepe’de çocuklar Kartepe Belediyesi Spor Okulları bünyesindeki kur...

Pek çok farklı spor branşının yapılmasına imkan sağlayan doğa koşullarına sahip Kartepe’de çocuklar Kartepe Belediyesi Spor Okulları bünyesindeki kurslardan da faydalanıyor. Pek çok spor branşını yapabildiklerine dikkat çeken öğrenciler, “Başkanımız sayesinde dünyada eşine az rastlanır şekilde hem kar kayağı hem su kayağı gibi pek çok spor branşını yaşadığımız bölgede yapabilmekteyiz” dediler.


3 BİNE YAKIN ÖĞRENCİ

Kartepe Belediyesi Spor Okulu öğrencileri, Kartepe’nin zirvesinde kışın kar kayağı yaparken yazın da dağ eteğindeki Sukay Tesisleri’nde wakeboard kurslarından faydalanabiliyor. Bu yaz dönemi de ilçe çocukları ile buluşan Kartepe Belediyesi Spor Okulları’nda 9 branşta 21 eğitmen nezaretinde 16 tesiste 3 bine yakın öğrenci eğitim alıyor. Kurslardan ücretsiz faydalanan çocuklar için ulaşımdan malzemeye her konuda belediyenin imkanları öğrencilerin hizmetine sunuluyor.

#

12 Ağu 2015 - 18:32 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.