Öğrenciler, milli sporcularla tanıştı

Dilovası Mübeccel Çolakoğlu Ortaokulu öğrencileri, yeni spor malzemelerini milli sporcuların ellerinden aldı   P&G SPONSOR OLDU Türkiye'de 30'un...

Dilovası Mübeccel Çolakoğlu Ortaokulu öğrencileri, yeni spor malzemelerini milli sporcuların ellerinden aldı

 

P&G SPONSOR OLDU

Türkiye'de 30'uncu yılını kutlayan P&G Türkiye'nin, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi işbirliği ile yürüttüğü 81 ilde 81 okula spor malzemesi desteği beşinci yılında 12 milli sporcunun katılımıyla Dilovası'nda başladı. Firmanın Türkiye'nin 'Olimpik Anneler Projesi' kapsamında '1 Paket = 1 Destek' kampanyasıyla gerçekleştirdiği destekte, spor malzemelerinin dağıtımına Dilovası Mübeccel Çolakoğlu Ortaokulu'nda başlandı. Okulda düzenlenen törene kurumun Türkiye ve Kafkaslar Markalar Direktörü Taygun Günay, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Ayda Uluç, Milli Eğitim Bakanlığı Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Mücahit Akgün ve milli sporcular katıldı. Ortaokul öğrencileri spor malzemelerini, Olimpiyat Şampiyonu Milli güreşçi Taha Akgül, Milli bisikletçi Ahmet Örken, Milli judocu Ahmet Şahin Kaba, Milli güreşçi Ali Cengiz, Milli badmintoncu Aliye Demirbağ, Milli judocu Dilara Lokmanhekim, Milli yelkenci Dilara Uralp, Milli eskrimci Enver Yıldırım, Milli güreşçi Evin Demirhan, Milli cimnastikçi Gürkan Mutlu, Milli yüzücü Nida Eliz Üstündağ ve Milli kanocu Yavuz Selim Balcı'dan aldı.

 

TAHA AKGÜL: ÇOK ANLAMLI BİR PROJE

Milli Güreşçi Taha Akgül yaptığı açıklamada, "Buradaki sosyal sorumluluk projesi çok anlamlı ve desteklenmesi gereken bir proje. Bizde bu projeye katkı sağlıyoruz. Buradaki genç sporcu kardeşlerimize gelip spor yapmaları için onlara bir basketbol topu, futbol topu ve spor malzemesi vermek çok önemli diye düşünüyorum. Bunların desteğe ihtiyacı var. Belki büyükşehirlerde okul şartları daha iyi ama küçük ilçelerde şartlar biraz daha olumsuz. O yüzden burada projeyi gerçekleştiren firmaya, Milli Olimpiyat Komitesi'ne ve Milli Eğitim Bakanlığı'na teşekkür etmek lazım. Bu projeyi daha da büyütüp desteklemek lazım" diye konuştu. Hedefinin 6'ncı kez Avrupa şampiyonu olmak olduğunu belirten Taha Akgül, "Önümüzde bir Avrupa şampiyonası olacak. Orada 6'ncı kez Avrupa şampiyonu olup tekrardan rekorumu geliştirmek istiyorum. Daha sonra Dünya şampiyonası geliyor. İnşallah en iyi şekilde mücadelelerimize devam edip şampiyon olacağız" dedi.

#

22 Eki 2017 - 13:01 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.