Öğrenciler, ürettikleri ürünleri sergiledi

Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’nde ürettikleri ürünleri sergiledi. Öğrencileri ziyaret eden İzmit Be...

Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’nde ürettikleri ürünleri sergiledi. Öğrencileri ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, karşılaştığı manzaradan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Aslında 3D yazıcı sistemleri günümüzde tüm dünyanın kafa yorduğu bir alan. Dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden biz de 3D Tasarım Merkezimizi hayata geçirdik. Öğrencilerimiz, merkezde hem tasarım becerilerinizi geliştirme, hem de tasarladıklarını hayata geçirme imkânı bulabiliyorlar” şeklinde konuştu.

#

25 Eki 2016 - 12:35 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.