Öğrencilere hafıza teknikleri semineri

Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen 'Gölcük'te Öğrenci Olmak' projesi kapsamında Fen Lisesi öğrencilerine seminer...

Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen 'Gölcük'te Öğrenci Olmak' projesi kapsamında Fen Lisesi öğrencilerine seminer verildi. Seminere Kişisel Gelişim Uzmanı Abdulkadir Özbek katıldı. Özbek öğrencilere kolay öğrenme ve hafıza teknikleri konusunda önemli bilgiler verdi. Öğrencilere etkili özgeçmiş hazırlama, daha kolay öğrenme ve hafıza tekniklerinin mantığı hakkında bilgi veren Özbek, bilgilerin nasıl hafızaya alınacağı, beynin bölümleri ve işlevlerinden de bahsetti. Aktif ve sosyal olmanın önemine vurgu yapan Özbek, öğrendiklerini unutmama konusunda dikkat edilmesi gereken hususlara değindi.

 

ÇİÇEĞİNİ ÖĞRENCİYE HEDİYE ETTİ

Seminere öğrencilerin yanı sıra Gölcük Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel Karademir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Naim Yüksel, Okul Müdürü Recep Cerrah katıldı. Gölcük Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel Karademir seminerin sonunda Özbek'e Belediye Başkan ı adına çiçek takdim ederek teşekkür etti. Özbek çiçeği kabul ettiğini belirterek daha sonra okulun en başarılı öğrencisine hediye etti.

#

27 Şub 2015 - 14:59 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.