Öğretmenlerden müzik ziyafeti

Derince’de farklı eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin katılımı ile hazırlanan Türk Halk Müziği Konseri, bu yıl Şükrü Aracı İlkokulu Çok Amaç...

Derince’de farklı eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin katılımı ile hazırlanan Türk Halk Müziği Konseri, bu yıl Şükrü Aracı İlkokulu Çok Amaçlı Kültür Salonu’nda gerçekleşti. Derince Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün öncülüğünde düzenlenen konserde Şef Nimet Uçar yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu, söyledikleri birbirinden güzel eserlerle usta sanatçıları aratmadı. Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet İpekdal ve çok sayıda davetlinin katıldığı konser yaklaşık iki saat sürdü.

 

BİRBİRİNDEN GÜZEL 26 ESER SESLENDİRİLDİ

Tamamı Derince’deki okullarda eğitim veren öğretmenlerden oluşan koro, muhteşem bir konsere imza attı. Şef Nimet Uçar yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu, dinleyicilere toplam 26 eser seslendirdi. Türkiye’nin her yöresinden halk müziklerinin seslendirildiği konser büyük beğeni toplarken, gecenin sonunda protokol tarafından Şef Nimet Uçar ve koroda yer alan öğretmenlere çiçek takdim edildi.

#

03 May 2017 - 15:03 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

murat tekin - iyi ki varsın başarıların devam edeceğine hiç şüphem yok arkadaşlara selamlar kalın sağlıcakla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mayıs 15:03