Öğütveren: İnşallah BAL’a çıkacaklar

Deneyimli teknik adam bundan sonraki maçlarında Nusretiyespor’a başarı dileklerinde bulundu ve şu ifadelere yer verdi: Normal sezon içinde göreve geld...

Deneyimli teknik adam bundan sonraki maçlarında Nusretiyespor’a başarı dileklerinde bulundu ve şu ifadelere yer verdi: Normal sezon içinde göreve geldiğim Nusretiyespor’da güzel günlerimiz geçti.

 

TARİH YAZACAKLARINA İNANIYORUM

Görevimin son gününe kadar da yenilgi görmediğim için çok huzurluyum. Bu anlamda vicdanım çok rahat. Demirspor maçından önce de, maçın skoru ne olursa olsun görevi bırakacaktım. Tabii ki bunun bir nedeni var ancak kimsenin zamanını alma gayretinde değilim. Nasibimiz bu kadarmış. Bundan sonraki maçlarında Nusretiyespor Kulübü’ne başarılar diliyor, bu oyuncu grubunun da BAL’a çıkıp tarih yazacaklarına inanıyorum. 

#

27 Mar 2017 - 10:49 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.