Öğütveren: İşi şansa bırakmayacağız

FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM Hiç değilse 1 puan ile dönelim derken uzatmanın son anlarında bir anlık dikkatsizlik sonucu kaybettik. Rakibimiz Suadiye…...

FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM

Hiç değilse 1 puan ile dönelim derken uzatmanın son anlarında bir anlık dikkatsizlik sonucu kaybettik. Rakibimiz Suadiye… Tanıdığımız futbolcular var. Onlar da hedefi olan bir takım. Kesinlikle kolay bir maç olmayacak. Fakat bir hiç şekilde işi şansa bırakmak istemiyoruz. Alacağımız galibiyet son derece önemli olacak. Futbolcularıma güveniyorum. 

#

22 Eyl 2017 - 10:52 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.