Oğuz Ertop’tan teşekkür

Kocaeli Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu ile Kocaeli Ornitoloji Derneği’nin ortaklığında düzenlenen Kanarya ve Kafes Kuşları Yarışması ardından Or...

Kocaeli Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu ile Kocaeli Ornitoloji Derneği’nin ortaklığında düzenlenen Kanarya ve Kafes Kuşları Yarışması ardından Ornitoloji Derneği tarafından Emex Otel’de yemek verildi. Dernek Başkanı Oğuz Ertop ev sahipliğindeki yemeğe Kocaeli Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu Başkanı Yılmaz Çakmak ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Yarışmaya olan katkılarından dolayı herkese teşekkür eden Başkan Oğuz Ertop, “Federasyonumuz bizim için çok önemli. Dernek olarak yapamayacağımız şeyleri federasyon olarak yapıyoruz. Federasyon sayesinde dünya şampiyonalarına katılıyoruz. 5 binli rakamlarda kanarya yarıştırıyoruz. Bunu 6-7 binlere çıkaracağız inşallah” dedi.

 

“ÇITAYI YÜKSELTMELİYİZ”

Ardından söz alan Başkan Yılmaz Çakmak, “Bir yerlere geldiysek bunu birlikte yaptık. Eğer biz de bu işi sektör haline getireceksek hem yaptığımız işi seveceğiz, hem de birbirimizle iletişim halinde olacağız. Çıtayı yükseltmemiz lazım. Güzel bir yarışma gerçekleştirdik. Kocaeli çok önemli bir katılım gerçekleştirdi. Oğuz Bey, ekibine, üreticilere, derneklere ve Kuveytli derneklere çok teşekkür ediyorum. “ dedi. Haluk BALABAN 

#

20 Eki 2017 - 13:55 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.