Oğuzhan Türkmen kadro dışı bırakıldı

Açıklama... Bu akşam yapılan yönetim kurulu haftalık olağan toplantısında, disiplinsiz davranışları nedeniyle futbolcumuz Oğuzhan Türkmen'in kadro d...

Oğuzhan Türkmen kadro dışı bırakıldı
Oğuzhan Türkmen kadro dışı bırakıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Açıklama...

Bu akşam yapılan yönetim kurulu haftalık olağan toplantısında, disiplinsiz davranışları nedeniyle futbolcumuz Oğuzhan Türkmen'in kadro dışı bırakılmasına ve son maçtaki disiplinsiz davranışı nedeniyle futbolcumuz Şenol Yıldırım'a 2.500 TL para cezası verilmesine karar verilmiştir.

 

O an!..

o-an!..jpg

Kocaelispor'da Oğuzhan Türkmen'in kadro dışı bırakılması gündemin ilk sırasında yer aldı. Oğuzhan da yaptığı değerlendirme Kocaelispor'da oynamasının mümkün olmadığını net bir dille ifade etti. Peki Oğuzhan ile bağları koparan konu ya da konular ne olabilirdi..? Gündemi fazla meşgul etmeden ve daha önce olduğu gibi camianın menfaatini düşünerek hareket ediyor, sadece bu resmi sizin ile paylaşıyoruz. Yorum değerli okurlarımızın...

 

İlgili Haberler:

300-039.jpg

#

11 Eki 2016 - 10:21 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.