OKSİMED ailesi birlikte iftar yaptı

İzmit Yenişehir Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren, Kocaeli'nin tek özel oksijen tedavi merkezi OKSİMED Hiperbarik Oksijen T...

İzmit Yenişehir Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren, Kocaeli'nin tek özel oksijen tedavi merkezi OKSİMED Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi çalışanları ve aileleri önceki akşam Özsar Steak House  Restoran’da düzenlenen iftar organizasyonunda bir araya geldi. Genel Müdür Şeref Çoban ve Dr. Ayhan Arpacı’nın ortaklığını yaptığı OKSİMED Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi’nin geleneksel olarak düzenlediği iftar programına, Uzman Doktoru Salih Kaan Emek başta olmak üzere firma çalışanları ve aileleri katıldı.

 

PERSONELDEN TEŞEKKÜR

OKSİMED Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi’nin geleneksel iftar programına ilk kez katılan OKSİMED personeli Damla Kunuk, “Çalışma arkadaşlarımızla aile gibiyiz. Bugün mesai arkadaşlarımızla birlikte iftar yapmanın huzurunu yaşıyoruz. Bize bu ortamı sağlayan OKSİMED yöneticilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

“BİRLİĞİMİZ BOZULMASIN”

Organizasyona katılan herkese teşekkür eden Genel Müdür Şeref Çoban, “Ramazan ayı rahmet ve bereket ayıdır. Bu rahmet ve bereket ayında personelimizle birlikteyiz. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Bu vesileyle Ramazan ayında yaptığımız ibadetlerin, tuttuğumuz oruçların kabullerin en güzeliyle kabul olmasını temenni ediyorum. Ramazan Bayramınızı da şimdiden en kalbi duygularımla tebrik ediyorum” dedi.

 

BOL BOL SOHBET ETTİLER

İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayı münasebetiyle, tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlayarak sözlerine başlayan Ayhan Arpacı ise “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımızı birlik ve beraberliğimiz açısından önemsiyoruz. Allah nice nice Ramazanlara ve akabinde de bayrama hayırlarla erişmeyi nasip eylesin” ifadelerini kullandı. Birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşayan OKSİMED çalışanları, programın ardından çay içip bol bol sohbet etti.

Nurşah ŞAHİN

#

25 Haz 2016 - 14:07 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.