Okullar masa tenisi ile başlıyor

Gölcük’te düzenlenecek olan Liseler Arası Masa Tenisi şampiyonası, perşembe ve cuma günü yapılacak. 17 Ağustos Spor Salonu’nda gerçekleşecek şampiyon...

Gölcük’te düzenlenecek olan Liseler Arası Masa Tenisi şampiyonası, perşembe ve cuma günü yapılacak. 17 Ağustos Spor Salonu’nda gerçekleşecek şampiyonada kız ve erkekler mücadele edecek. Müsabakalar sabah 9’da başlayıp 16’ya kadar devam edecek. Müsabakalar aynı zamanda 10 Kasım Atatürk’ü anma günü için düzenleniyor. Cuma günü öğleden sonra ise ödül töreni gerçekleşecek. Müsabakaları düzenleyen öğretmen Bülent Özdilek “Bu müsabaka 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü için yapılacak. Tüm okuldaki öğrencilerimiz bu müsabakada yerlerini alıp, ter dökecek. İki gün art arda yapılacak bu program için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız sporun sadece futbol, basketbol, voleybol olmadığını öğretmektir. Onlarca spor dalı var, masa tenisi de bu spor dallarından birisi” dedi.

#

04 Kas 2014 - 11:19 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.