Okullardan geri dönüşüme destek

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü geri dönüşüm çalışmaları kapsamında ambalaj atıklarını kaynağından ayrı toplama projesine devam edi...

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü geri dönüşüm çalışmaları kapsamında ambalaj atıklarını kaynağından ayrı toplama projesine devam ediyor. Bu kapsamda okulların, en büyük destekçileri olduğunu belirten yetkililer, çevreye karşı duyarlı olan bu okulların ödüllendirildiği bilgisini verdi

İzmit Belediyesi son olarak Alikahya İlköğretim Okulu, Tavşantepe İlköğretim Okulu, 28 Haziran İlköğretim Okulu’na bilgisayar, Akmeşe İlköğretim Okulu ve Bayraktar İlköğretim Okulu’na projeksiyon cihazı hediye etti. Sınırları dahilindeki okullar ile çok iyi bir sinerji yarattıklarını ifade eden yetkililer bunun önümüzdeki aylarda da hız kazanarak devam edeceğini söylediler. İzmit Belediyesi’nin yaptığı bu çalışmalardan sonra ilçe genelinde toplanan ambalaj atığı 600 tonu geçti.

#

26 Şub 2013 - 17:44 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.