Olgunlar’da gruplar şekillenmeye başladı

A GRUBUNDA HÜNER ELEKTRİK, IMPERİAL PARK OTEL A Grubu mücadelesinde Hüner Elektrik ile İmperial Park Otel gruptan çıkmayı garantilediler. Bu grupt...

A GRUBUNDA HÜNER ELEKTRİK, IMPERİAL PARK OTEL

A Grubu mücadelesinde Hüner Elektrik ile İmperial Park Otel gruptan çıkmayı garantilediler. Bu grupta son maçında güçlü rakibi Hüner Elektrik’i zor da olsa 5-4 ile geçen Tüpraş bir üst tura yakın görünürken, Kartepe Belediyesi ile Neşe Mobilya gruptan çıkmak için son kozlarını oynayacak.

 

B GRUBUNDA TETİK İNŞAAT, CA VE GÖLCÜK BİR ÜST TURDA

B grubunda güçlü kadroları ile Tetik inşaat, CA Alkan Mobilya ve Gölcük Belediyesi bir tura çıkmayı garantileyen takımlar oldu. Grupta turnuvanın en centilmen ve en renkli takımı Hwaseung TR Otomotiv elenirken, KTM Gümrükleme ve Emniyet takımları ise son kozlarını oynayacak. Bu 2 takımdan biri bir üst tura çıkacak.

 

C GRUBUNDA YÖRÜNGE İNŞAAT ÇOK FARKLI

C grubunda ise adeta yıldızlar topluluğu Yörünge İnşaat gruptan çıkmayı garantiledi. 3 maçını da kazanan Yörünge bir üst turan hesaplarını yapıyor. Yörünge gibi yine kaliteli oyuncuları barındıran Tırtur taşımacılıkta bir üst turu garantileyen ekip oldu. Bu grupta Beyaz Basım, Kocaeli Ticaret odası ve Körfez Belediyesi üst tura çıkmak için kalan maçlarını kazanmak zorundalar. Derince İlim yayma cemiyeti ise her yıl olduğu gibi bu yılda turnuvaya grup maçlarında veda etti.

 

D GRUBUNDA DREAMS, HAKAN İŞYAR, KANDIRA, DOĞAN OPTİK BİR ÜST TURDA

Büyük mücadelenin sahne olduğu D grubunda Dreams Organizasyon, Hakan İşyar Sigorta, Kandıra Belediyesi, Doğan Optik üst tura çıkmayı garantiledi.  Kocaeli Gazetesi ile Neşe Mobilya turnuvaya veda etti.

#

12 Eki 2014 - 09:29 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.