Olimpiyat Yıldızları ‘Merhaba’ dedi

DOYASIYA EĞLENDİLER Yaz aylarında aralıksız çalışarak yeni dönemde birçok şampiyonaya hazırlanan ilimizin başarılı kulübü Olimpiyat Yıldızları Gen...

DOYASIYA EĞLENDİLER

Yaz aylarında aralıksız çalışarak yeni dönemde birçok şampiyonaya hazırlanan ilimizin başarılı kulübü Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü, Başiskele’de, ilimizin tanınan organizatörü Emine Turan tarafından düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Yoğun katılım sağlanan kahvaltı programına Kulüp Başkanı Tolga Havuç, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı. Kulübün jimnastik, voleybol, yüzme ve bale branşlarından katılan sporcular programda doyasıya eğlendi.

 

HAVUÇ PLAKET VERDİ

Kahvaltıdan sonra Kulüp Başkanı Tolga Havuç ilimizde ilk defa cimnastik çalışmalarını başlattığı günden beri hiçbir zaman antrenman aksatmayan Kocaeli’nin başarılı cimnastikçileri olan,  aynı zamanda Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü’nün Türkiye Cimnastik Şampiyonasında yarışan sporcuları Eylül Nisa Uğuz’a ve ailesine, ayrıca Dila Altundal ve ailesine vefa plaketi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra önümüzdeki ay askere gidecek olan kulübün sempatik ve başarılı antrenörü Ali Yaşar Kol’a teşekkür plaketi veren genç Başkan Tolga Havuç, vefa örneği gösterdi. Program boyunca antrenörler Öner Sarıkaya, Akın Poyraz, Pınar Pınarlı Önen, Seda Nur Köncü, Ali Yaşar Kol, Bülent Kılıç, Abdürrahim Doğan ve genç Başkan Tolga Havuç, sporcularla ve velilerle bire bir ilgilenerek sohbet etti.

 

‘YOĞUN BİR DÖNEMİ GERİDE BIRAKTIK’

İlimizin en genç Kulüp Başkanı Tolga Havuç, davette çarpıcı açıklamalarda bulundu. Havuç “Öncelikle bizleri yalnız bırakmayarak bu güzel günde yanımızda olan tüm velilerimize, sporcularımıza ve antrenörlerimize şükranlarımı sunuyorum. Çok yoğun bir yaz programını geride bıraktık” dedi. Havuç sözlerini şöyle sürdürdü: “Görüyorum ki Olimpiyat Yıldızları ailesi olarak gün geçtikçe büyüyoruz. Hem büyüyoruz hem de ilerliyoruz. Şu an ilimizin en iyi ve en büyük cimnastik kulübüyüz, aynı başarıyı diğer branşlarımızda da sergileyeceğiz. Yepyeni kadrolarımızla devam eden profesyonel eğitimlerimiz hız kesmeden yeni dönemde devam edecektir. Yeni dönemde daha çok çalışmalıyız, çünkü Kocaeli sporunda bir milat olduk. Artık Kocaeli’nde spor iki başlıkta ele alınıyor; Olimpiyat Yıldızları’ndan önceki Kocaeli sporu ve Olimpiyat Yıldızları’ndan sonraki Kocaeli sporu. Kocaeli’nde rakipsiz olmamız bizim için önemli değil. Artık Türkiye şampiyonalarında yarışan ulusal rakiplerimiz var. Hem sahada hem de masa başında tempomuzu arttırarak istikrarlı büyümeye devam edeceğiz. Özellikle Türkiye cimnastik camiası bizden başarı bekliyor” dedi. Daha sonra velilere ve sporculara sürpriz bir gelişmeyi aktaran genç Başkan; 2015 yılında Avrupa’da yarışarak Kocaeli’ni temsil edeceklerini ifade etti.

#

01 Eyl 2014 - 14:46 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.