Olimpiyat Yıldızları Türkiye Şampiyonası’na gidiyor

      İlimizin ilk Cimnastik kulübü olarak Kocaeli spor tarihine geçen Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Cimnastik Şampiyonası’nda...

 

 

 

İlimizin ilk Cimnastik kulübü olarak Kocaeli spor tarihine geçen Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Cimnastik Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek

 

6 MART’TA YOLA ÇIKIYORLAR

İlimizde Türkiye genelinde cimnastik müsabakalarına katılmaya hak kazanan ve ilimizi temsil edecek olan Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü, bu başarısıyla birlikte bir ilke daha imza atarak, Kocaeli spor tarihine adını altın harflerle yazdırıp, Türkiye Cimnastik Şampiyonası’nda Kocaeli’ni temsil eden ilk cimnastik kulübü olacak. Kulübün resmi organlarından yapılan açıklamaya göre, kulübün lisanslı 8 sporcusunun katılacağı Türkiye Şampiyonası İzmir’de düzenlenecek. 7-9 Mart 2014 tarihinde olacak müsabakada kulüp 6 Mart’ta ilimizden ayrılarak İzmir’e gidecek.

 

EN İYİ CİMNASTİKÇİLERLE KAPIŞACAKLAR

İlk gün podyum antrenmanına çıkacak olan Olimpiyat Yıldızlarımız, 2. ve 3. gün yarışmalara katılarak madalya törenine katılacak. Türkiye’nin birçok bölgesinden katılım sağlanacak yarışmalara yoğun katılım olacak. Türkiye Şampiyonası olması sebebiyle ülkemizin en iyi cimnastikçileriyle yarışacak olan cimnastikçilerimiz, yaklaşık 7 aydır müsabaka programına çalışıyor. Kulüp Başkanı Tolga Havuç’un uluslar arası gerçekleştirdiği cimnastik çalışmaları için gitmiş olduğu Romanya dönüşünde bir haftalık kampa giren cimnastikçiler, antrenör Oktay Yalçın gözetiminde günde 7-8 saat çalışarak yoğun performans gösterdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Kulüp Başkanı Tolga Havuç ve Kulüp Antrenörü Oktay Yalçın gözetiminde İzmir’e çıkarma yapacak olan kafilede, sporculara velileri de eşlik edecek. Antrenör Oktay Yalçın “Çalışmalarımız uzun zamandır devam ediyor. Olimpiyat Yıldızları Ailesi olarak teknik kadromuz ve yönetimimiz ile koordineli çalışarak bugünlere geldik. Hedefimiz Türkiye Şampiyonu olarak Avrupa’da ses getirmektir. Başkanımız yurt içi ve yurt dışında başarılı çalışmalar yaparken bizler de sahada geleceğin Olimpiyat Yıldızlarını yetiştireceğiz. Olimpiyat Yıldızları Ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum. Başta Başkanımız olmak üzere tüm antrenör arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

#

25 Şub 2014 - 17:57 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.