Ömer Faruk şov sürüyor

Derincespor bu sezon yeni bir yıldız kazanıyor. Takımın başarılı file bekçisi Ömer Faruk Karaman, Sultanbeyli Belediyespor maçında da olağanüstü bir...

Derincespor bu sezon yeni bir yıldız kazanıyor. Takımın başarılı file bekçisi Ömer Faruk Karaman, Sultanbeyli Belediyespor maçında da olağanüstü bir maç çıkardı. Yan toplarda sıfır hava ile oynayan Faruk, skor 0-0'ken karşı karşıya mutlak bir gol kurtardı ve maçın uzatma anlarında soluna gönderilen serbest vuruşta adeta uzayarak topu kornere tokatladı.

 

41 KERE MAŞALLAH!..

Öte yandan başarılı file bekçisi tüm maçlarda takım arkadaşları ile iletişimi en üst seviyede tutarak kritik uyarılarda bulunuyor. Ligdeki Bodrumspor, Zara Belediyespor, Sakaryaspor ve kupadaki Zonguldak Kömürspor maçlarındaki performansı ile göz kamaştıran Ömer Faruk, Sarı Lacivertli ekipte alkışlanan isimlerin başında geldi.

#

29 Eyl 2015 - 11:10 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.