Önce bacağından sonra karnında vurdu!

Edindiğimiz bilgiler ve iddialara göre Gebze Barş Mahallesi’nde meydana gelen olayda aralarında alacak meselesi olduğu iddia edilen R.D ile M.T isiml...

Edindiğimiz bilgiler ve iddialara göre Gebze Barş Mahallesi’nde meydana gelen olayda aralarında alacak meselesi olduğu iddia edilen R.D ile M.T isimli şahıslar solak orasında tartışmaya başladı. Çıkan tartışma akabinde R.D belinden çıkardığı silahla R.D’yi bacağından ve karından vurarak yaraladı.

 

OLAY YERİNDEN KAÇTI

M.T kanlar içinde yere yığılırken, R.D ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar ise hemen 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan R.D'yi ambulans ile hastaneye kaldırırken, polis ekipleri R.D’yi Gebze'de yakalayarak gözaltına aldı. Emniyete getirilen ve burada işlemleri tamamlanan M.T adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutukladı. Öte yandan olayda yaralanan ve tedavi altına alınan R.D'nin ise sağlık durumun iyi olduğu bildirildi.

#

19 Şub 2016 - 16:05 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.