"Onlar en değerli misafirlerimiz"

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi, Kocaeli’deki hastan...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi, Kocaeli’deki hastanelerde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına konaklama hizmeti veriyor. Merkez ihtiyaç sahiplerine yemyeşil bahçesi, İzmit Körfezi manzaralı çardakları, üç öğün yemek, parmak izi güvenlik sistemiyle otel konforunda ve ücretsiz olarak hizmet veriyor.

 

DARICA’DAN GİDİP GELİYORDU

Konaklama merkezinin şu anki misafirlerinden Darıca’da ikamet eden Celil Coşkun, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Umuttepe Kampüsü Radyoloji Bölümü’nde ışın tedavisi görüyor. Hafta içi beş gün tedavi gören Celil Coşkun, her gün Darıca’ya gidip gelmekte hem yol masrafı, hem de yol zahmetine katlanmaktaydı. Hastanenin sosyal hizmetler birimi tarafından belediyemizin Konaklama Merkezi’ne yönlendirilen Celil Coşkun, burada kalmaktan son derece memnun olduğunu söyledi. Coşkun, merkezde kalmaya başlamadan önce kendisini tedavi ve yolun çok yorduğunu, ayrıca sabit gelirli bir vatandaş olarak bunun kendisine maddi külfet getirdiğini ifade etti.

 

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na özellikle buradaki hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ettiğini vurgulayan Coşkun, merkezde kendisini evinde gibi hissettiğini, hastaneden geldikten sonra rahat ve huzurlu bir şekilde dinlendiğini aktardı. Celil Coşkun’a eşi Raziye Hanım, hem hastanede hem de Büyükşehir Konaklama Merkezi’nde kendisine refakat ediyor. Raziye Hanım, ‘’Başkanımız Karaosmanoğlu’na ve Büyükşehir personeline misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun’’ diyor.

 

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin başka şehirlerden ve uzak ilçelerden gelip Kocaeli’deki hastanelerde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına konaklama hizmeti sunduğu misafirhane de kalabilmek için kimlik fotokopisi, sevk belgesi ve tedavisinin devam ettiğini belirten hastaneden aldığı belge yeterli oluyor.

#

17 Ağu 2014 - 16:54 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.