ONLAR ‘VEFA’ DADA ÖRNEK OLDULAR

Bu yıl 10.’su düzenlenen ve dünya çapında ses getiren Uluslar arası Türkçe Olimpiyatları için ülkemize gelen dünyanın dört bir yanında ki öğrenciler,...

Bu yıl 10.’su düzenlenen ve dünya çapında ses getiren Uluslar arası Türkçe Olimpiyatları için ülkemize gelen dünyanın dört bir yanında ki öğrenciler, kendilerine destek çıkan kurum ve kuruluşları unutmadı. Düzenlenen organizelerde sponsor olan firmaları gezen Türkçe sevdalısı yabancı öğrenciler, aynı zamanda güzel bir vefa örneği sergilemiş oldular. Kocaeli’nde düzenlenen organizasyonda Altın sponsor olan Denizaltı Petro Kimya(SEAHORSE) Firması sahibi Şafak Akmil’i makamında ziyaret eden Azarbeycan Ekibi’nden Hidayet Alivey, Mısır’dan Sahir Ghali ve Kenya Halk Oyunları ekibi, burada iş yeri sahibine teşekkür ettiler. Aynı zamanda iş yeri sahibinin makamında bir takım türkü ve şiirler seslendiren ekip, ‘Bize destek olduğunuz için teşekkür ediyoruz.”dediler. İş yeri sahibi Şafak Akmil ise, gelen heyetin kendilerine sunum yapmasından memnun olduğunu belirterek, güzel bir misafirperverlik örneği sergiledi. Bu olimpiyatların ülkemiz için çok ehemmiyetli olduğunu vurgulayan Akmil, bu organizeyi gerçekleştirenlere ve bu güzel hareketi başlatanlara teşekkür etti.

#

18 Haz 2012 - 11:30 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.