Onların siyasi gücü var bizim yüreğimiz yeter

Amaçları Velimeşe'nin galibiyetinden ziyade Tekirdağspor'a olan desteklerini ve niyetlerini belirtmek olan kurmaylar, Velimeşeli futbolcuların motiva...

Amaçları Velimeşe'nin galibiyetinden ziyade Tekirdağspor'a olan desteklerini ve niyetlerini belirtmek olan kurmaylar, Velimeşeli futbolcuların motivasyonunu olumlu etkiledi.

 

EN BÜYÜK CAMİA

Bu sezon diriliş mücadelesi veren Kocaelispor'un ise en büyük gücü, kuşkusuz halktan aldığı enerjisi oluyor. Kent yöneticilerinden zerre kadar destek bulmamasına karşın maçlarını 20 bine oynayan Yeşil Siyahlılar, ne kadar büyük bir camia olduğunu dosta düşmana haykırıyor. İçeride ve dışarıda ilgi ile takip edilen ve samimi insanların el uzattığı Kocaelispor'da en büyük beklenti sezon sonunda ligi zirvede bitirmek. 

#

16 Şub 2015 - 11:55 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ŞENOL KÜÇÜKKANCABAŞ - YA BIRAKIN BU İŞLERİ.GOL ATTINIZDA.BAŞKAN KADİR ALBAYRAK MI .ENGELLLEDİ.SİZ.ÇINARLI MAÇINI İSMETPAŞA.STADINDA OYNARKEN.İYİYDİ.DEĞİLMİ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 11:55