Onur Behiç Özalgan: 4 yıldır bekliyordum

GÜÇLENİYORUZ Birlikspor’da genç kaleci Onur Behiç Özalgan desteğe ihtiyaçları olduğu belirtti ve şu ifadelere yer verdi: Hepimiz kardeş gibiyiz, ayn...

GÜÇLENİYORUZ

Birlikspor’da genç kaleci Onur Behiç Özalgan desteğe ihtiyaçları olduğu belirtti ve şu ifadelere yer verdi: Hepimiz kardeş gibiyiz, aynı şehrin çocuklarıyız ve şehrimizin takımı için savaşıyoruz. Çok iyi çalışıyoruz. Hocalarımız bize çok yardımcı oluyor ve iyi bir aile ortamı var. Her şey iyi gidiyor. Bu maçlarla tecrübe kazanıyoruz. Gün geçtikçe güçleniyoruz. Güçlendikçe de bu takım oturacak.

 

ÜZÜCÜ YORUMLAR

Bizim için ‘Düşerler’ diyorlar. Bu yorumlar bizi üzüyor. Biz de bu kentte yaşıyoruz ve yazılanları da görüyoruz. Bu takıma sahip çıkalım. Bu takımdan Milli takıma gidecek çocuklar var. Olumsuz yorumlar bizi etkiliyor. Çünkü çok çalışıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah her şey güzel olacak.

 

ÖZGÜVENİMİZ ARTIYOR

4 yıldır bu sezonu bekliyordum. Daha önce de çok çalıştım ama olmadı. Bu sene hazırlık maçlarıyla tecrübelenip iyi bir performans sergilemeyi istiyorum. Futbol hata oyunu. Bireysel hatamdan dolayı gol yedim. Ama kurtardığım toplar da oldu. Futbolda bunlar oluyor. Top çıkarmak da, gol yemiş olmak da benim özgüvenimi yükseltti. Çok çalışıp hataları en aza çekmeye çalışacağız.

#

23 Tem 2017 - 12:17 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.