Operasyon, Türk basınını koruma amaçlı

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın 17-25 Aralık operasyonlarıyla ilgili yaptırdığı afişe gönderme yaptı. Sert e...

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın 17-25 Aralık operasyonlarıyla ilgili yaptırdığı afişe gönderme yaptı. Sert eleştirilerde bulunan Korkmaz, MHP’li yöneticilerin tabanından uzak olduğunu ve halka giderek yabancılaştığını dile getirdi. Oktay Vural’ın 9 ayrı dilde hazırlattığı afiş ile Türk halkından umudu kestiğini gördüklerini ve çareyi Çin’de, Amerika’da, Avrupa’da aradığını ortaya koyduğunu dile getirdi.

 

TÜPRAŞ’A TEŞEKKÜR

Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı olan fuel oil dönüşüm projesi nedeniyle TÜPRAŞ yetkililerine teşekkür eden ilçe başkanı Ali Korkmaz, yeni Yüksek Hızlı Tren İzmit-Konya arasının 4 saate gerilediğini dile getirdi. Büyükşehir’in tablet dağıtımlarını da öven Korkmaz, açılan Osmanlıca kurslarından en çok gerçek ülkücülerin mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

“BASIN DA KORUNUYOR”

14 Aralık’ta başlayan operasyona da değinen Ali Korkmaz, “Mevlana’yı anma etkinliklerinde halkımızın kavgayı değil, hizmeti ve dostluğu benimsiyor. Kardeşlik dilini kullanıyor. Zaman Gazetesi ve Samanyolu TV’ye yapılan operasyonlar basın özgürlüğüne karşı yapılmamıştır. Bu aslında Türk basınının özgürlüğünü korumak amacını da taşıyor. Basın üzerinden bu ülkenin geleceği ile oynamak isteyenler var. Buna müsaade edilmeyecektir” dedi.

#

19 Ara 2014 - 15:22 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.