Orçun Oğuz, Tahsin Tarhan’ın danışmanı oldu

Yaklaşık 10 yıldır çeşitli yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarında görev alan Oğuz, 1 Ağustos itibariyle CHP Kocaeli Milletvekili Tarhan’ın danışma...

Yaklaşık 10 yıldır çeşitli yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarında görev alan Oğuz, 1 Ağustos itibariyle CHP Kocaeli Milletvekili Tarhan’ın danışmanı olarak görev yapacak. Oğuz, Kocaeli Milletvekili Tarhan tarafından İzmit’te oluşturulması beklenen Basın Yayın, Halkla İlişkiler ve İletişim Merkezi’nde görev alacak.

 

Orçun Oğuz kimdir ?
MESLEKİ YAŞAMI:

* TV 41 ve Kocaeli TV Haber Merkezlerinde Kameraman-Muhabir
* DÜNYA Gazetesi Kocaeli Temsilciliğinde Muhabir
* Belirtiyorum.com Haber Portalı Köşe Yazarlığı
* HABER 262 Televizyonu Eko-Siyaset Programı Yapım ve Sunuculuğu
* Gazete Kocaeli (Mavi Kocaeli Gazetesi) Haber Müdürlüğü
* Kocaeli Ekonomi Gazetesi Haber Müdürlüğü
* Gerçek Kocaeli Gazetesi Haber Müdürlüğü ve Köşe Yazarlığı
* Asya Börek Kurumsal İletişim Danışmanlığı
* Grup Merkez Hasar Kocaeli İl Müdürlüğü Kurumsal İletişim Danışmanlığı
* Kamusal Akademi Genel Başkanı Başdanışmanlığı
* Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Başkanı Sayın Fikret Gökmen’in Basın Danışmanlığı.

 

POLİTİK YAŞAMI:
* 2010 Yılında yapılan referandum öncesinde, CHP İzmit İlçe Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu’nda Başkan Yardımcısı (Raportör) olarak görev aldı.
* 2011 Yılında yapılan genel seçimler öncesinde, dönemin İl Gençlik Örgütü Başkanı Kadem Seymen ve şu an Genel Merkez Parti Meclisi Üyesi Didem Gültekin ile beraber, yayın komisyonu çerçevesinde milletvekili adaylarının tanıtım videolarının hazırlanmasında etkin ve aktif rol aldı.
* CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanları Emre Andız ve Birol Sağlam’ın yönetimlerinde, Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak 2 dönem görev aldı.
* 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesinde İzmit Belediyesi Başkan Adayı Sayın Sefa Sirmen’in Basın Danışmanı ve etkinlik sunucusu olarak görev aldı.

#

28 Tem 2015 - 09:44 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.