Ordulular İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

İftar programına Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı İsa Taş, Kocaeli Valiliği İl Kültür Müdürü Mehmet Kesen, Kocaeli Ordulular Derneği Başkanı İbrah...

İftar programına Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı İsa Taş, Kocaeli Valiliği İl Kültür Müdürü Mehmet Kesen, Kocaeli Ordulular Derneği Başkanı İbrahim Kılıç, Körfez Ordulular Dernek Başkanı Hasan Yılmaz, Erzurumlular Dernek Başkanı Ergün Tunç, Yukarı Hereke Derneği Başkanı Cevdet Korgan, Yukarı Hereke Mahalle Muhtarı Süleyman Mutlu ve Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Denli katıldı. Program, Kur’an tilavetinin ardından ezanın okumasıyla devam etti. Daha sonra oruçlar hep birlikte açıldı.

 “Birlik ve Beraberlik Örneği Sergileniyoruz”

Yukarı Hereke’de halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen iftar programında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, “Hemşehrilerimizi ve vatandaşlarımızı iftar programlarında bir araya getiriyoruz. İlçemizde birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergiliyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen dernek başkanımıza ve iftar sofralarımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Cenab-ı Hak’tan ramazanın feyzinden ve bereketinden istifade etmemizi niyaz ediyorum. Yaklaşan Ramazan bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

#

26 Haz 2016 - 09:54 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

İZMİTLİ - gidin iftarınızı orduda yapın yok ordulu yok şu dernek yok bu dernek okadar masrafı oraya yapacağınıza TSK lerine bağışlayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 09:54