Orhan Bıyıklı: Bağdatspor kurumsal ve üreten kulüp olacak

HEDEFLERİNİ ANLATTI Yeni sezon öncesi yapılan kongrede başkanlığa getirilen sinema sanatçısı ve Altınoluk Pastaneleri sahiplerinden iş adamı Orhan B...

HEDEFLERİNİ ANLATTI

Yeni sezon öncesi yapılan kongrede başkanlığa getirilen sinema sanatçısı ve Altınoluk Pastaneleri sahiplerinden iş adamı Orhan Bıyıklı gazetemize konuştu. Genç başkan Bağdatspor ile ilgili hedeflerinden bahsetti ve şu ifadelere yer verdi: Bekirpaşa’da doğup büyüdüm. Bölgemizin çocuklarına ve gençlerine katkı sunmak hayallerimden birisiydi.

 

ESKİ BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜRLER

Doğduğum ve büyüdüğüm yere katkım olur diye düşünürken Paşa bölgemizin büyükleri ile sporun içindeki değerli dostlarımız Bağdatspor ile ilgilenebileceğimi bana sundu. Sporu seven birisi olarak buna benzer bir proje içinde olmayı ben de istiyordum açıkçası. Sezon öncesi yapılan kongrede kulüp başkanı oldum. Bayrağı devraldığım değerli büyüğüm Hikmet Kampara, önceki başkan ve yöneticilerimize de bu kulübe kattıklarından ötürü teşekkür ediyorum.

 

BAĞDATSPOR AKADEMİ

Uzun vadeli bir planla yola çıkıyoruz. Çeşitli projelerimiz var. Malta Mahallesi’ndeki tesisleri 3 yıllığına kiraladık. Evrak işlemlerimiz de bitti. Tesisi biraz daha genişletmek istiyor ve kısa bir süre içerisinde burada alt yapı faaliyetlerine başlamayı düşünüyoruz. Bağdatspor Akademi’yi de kuracağız. Sadece futbol değil, salon sporları ve farklı branşlarda çocuklarımıza eğitim vererek sporcu üretimine katkı sağlamak amacındayız.

 

BU EKİP İŞİ

Genç nüfusumuz oldukça fazla. Bölgemizin çocuk ve gençlerinin de buralarda eğitilmeleri, topluma sağlıklı ve yararlı bireyler olması için elimizden geleni yapacağız. Tabii ki bu bir ekip işi. Yönetimimiz ve bölgemizin büyükleri bizlerin yol göstericileri oluyor. Esnafımız ve taraftarımız olmasa bu yükü omuzlamamız kolay olmaz. Bölgede “Bugün Bağdatspor’un maçı var” ya da “Bağdatspor kimle oynuyor, son durumu ne?” diye insanlar bir birinde sorunca çok mutlu oluyoruz.

 

AİLELER VE ÇOCUKLAR

Küfre ve şiddete kesinlikle karşıyız.Sahadaki hakeme ya da rakip futbolcuya edilecek küfür kimseye fayda sağlamaz. Empati yapmak lazım. Sana öyle bir taciz ya da saldırı olsa ne yapabilirsin? Biz futbolun doğru tüketilmesi tarafındayız. Neticesinde futbolun bir oyun olduğunu unutmamamız gerekir. Hedefimiz çocuklarımızın ve ailelerimizin de tribündeki sayılarını arttırmak. Bu konu ile ilgili “Küfre hayır! Ailen ile birlikte 90 dakikanı bize ayır” sloganı ile yola çıktık ve bunda da başarılı oluyoruz hamdolsun.

 

SAMİMİ İNSANLARLA BİRLİKTEYİZ

Sezona iyi başladık ve 3 maç sonunda 7 puan topladık. Skor futbolda illa ki önemli ama maçlarımızda olay çıkmaması, taraftarımızın sadece takımını desteklemesi de bizim için çok değerli. Yönetimimizden, teknik ekibimizden, futbolcu grubumuzdan ve taraftarımızdan çok memnumum.Gerçekten her biri sevgi, hoşgörü ve samimiyet ile çalışıyor.

 

BU KONUDA ÇOK HASSASIZ

Hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz. Sizlerin de dikkat ettiği gibi grubumuz çok dengeli. Biz lideriz ve 7 puanımız var. 6. sıradaki Başiskele Damlarspor aramızdaki puan farkı sadece üç. Hafta sonu Cephanelik Stadı’nda karşılaşacağımız Çerkeşli maçında da 12. adamımız her zaman ki gibi itici gücümüz olacak. Takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. Tabii ki rakibimizi en iyi şekilde karşılayıp uğurlayacağız. Bu konuda çok hassasız.

 

TARİHİMİZDE İLK OLUR

41 yıllık spor kulübüyüz. Sezon sonunda her takım gibi biz de şampiyonluk isteriz. Eğer bunu başarırsak Bağdatspor seneye tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig’de mücadele edecek. Tekrar ediyorum.Alt yapı olmazsa olmaz. Tüketen değil, üretenbir kulüp olacağız.Bağdatspor ailesi her geçen gün büyüyecek. Enerjimiz çok yüksek. Bu işe gönül veren insanlarla yola çıktık. Her şey yolunda ilerliyor hamdolsun. Allah bizi bu yolda mahcup etmesin.

 

Orhan Bıyıklı kimdir?

1985 İzmit doğumlu. Namık Kemal Lisesi’nden mezun oldu. Tiyatroya olan ilgisi lise yıllarında başladı. Liseler arasında yapılan tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi. Ardından Kocaeli şehir tiyatrolarında kendini iyice geliştirdi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Dizilerde roller aldı. Şu an doğup büyüdüğü bölgenin 41 yıllık kulübü Bağdatspor’da kulüp başkanlığı yapıyor. Evli ve iki çocuk babası.  Erdem ÖVÜÇ

#

19 Eki 2017 - 11:50 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.