Orhan Görsen Başkan seçildi

06.08.2011 TARİHLİ KOCAELİSPOR OLAĞENÜSTÜ KONGREKOCAELİSPOR BAŞKAN: ORHAN GÖRSENYÖNETİM KURULU ASİL YÖNETİM KURULU YEDEK1.İbrahim Yazıcıoğlu 1.Aydın A...

06.08.2011 TARİHLİ KOCAELİSPOR OLAĞENÜSTÜ KONGRE

KOCAELİSPOR BAŞKAN: ORHAN GÖRSEN
YÖNETİM KURULU ASİL YÖNETİM KURULU YEDEK

1.İbrahim Yazıcıoğlu 1.Aydın Artanlar
2.Mahir Danabay 2.İlhan Haftacı
3.Kamuran Akşar 3.Vedat Özdenizer
4.Bedri Satır 4.Halil Yüksel
5.Osman Çakır 5.Ali Okumuş
6.M.Teoman Özkan 6.Levent Sarıoğlu
7.Yaşar Altıntaş 7.Nağim Çiçek
8.Hayri Morkan 8.Meltem Kolçak
9.Suat Önder 9.Cengiz Kahraman
10.Behiç Özkan 10.Yılmaz Umut
11.Fahrettin Önder 11.Bülent Ayvacık
12.Sadun Gemici 12.Ahmet Küçükörs
13.Barbaros Kırdar 13.Ahmet Kabak
14.Erdal Gürlek 14.Ali Rıza Alaçayır
15.Levent Kılıçaslan 15.Hasan Ertuğ
16.Fatih Salman 16.Salih Demikıran
17.Abdullah Zorlu

DENETİM KURULU ASİL DENETİM KURULU YEDEK
1.Necat Çakır 1.Hasan Çiçek
2.Fikret Gökmen 2.Rafet Özkul
3.Şakir Süloğlu 3.İsmail Demir
4.Sertif Gökçe 4.Görkem Bora Taner
5.Ahmet Altuğ 5.Veysel İnaltekin

DİSİPLİN KURULU ASİL DİSİPLİN KURULU YEDEK

1.S.Feridun Güray 1.Erhan Türkan
2.Mehmet Tüysüz 2.Sinan Balkan
3.Turan Sarı 3.Şaban Dokunmaz
4.Muzaffer Gürfidan 4.Ali Aksoy
5.Suat Timuçin 5.Nail Özçelik

SİCİL KURULU ASİL SİCİL KURULU YEDEK

1.Bekir Yurdagül 1.Celal Güreşen
2.Özer Altan 2.Burak Çelik
3.Sinan Üner 3.Bahadır Batur
4.Cihat Uçar 4.Ramazan Kurt
5.Mesut Baki Efe 5.Ali Çiçek



Tesislerde yapılan olağanüstü kongre Saat 11.15’te başladı. Kulübün kayıtlı 1516 üyesinden aidatını ödeyip oy kullanmaya hak kazanan 586 üye içerisinden, sadece 92 üye kongreye katıldı.






ESKİ YÖNETİCİLER VE FUTBOLCULAR KATILDI
Katılanlar arasında Eski Başkan ve başkan vekilleri ile eski teknik direktörler ve futbolcularla yöneticiler yer aldı. Hikmet Erenkaya, Kemal Yazıcı, Ahmet Tandoğan, Mehmet Tüysüz, Bekir Halefler, Rafet Kırgız, Adnan Yaman, Rukiye Acar, Muzaffer Gürfidan, Metin Uçar, İsmail Araç, Cumhur Alkan, Serkan Çataloğlu, Mustafa Kurt, Hayri Morkan, Şaban Soyer, Bahadır Taşer, Cevdet Bağdat, Muammer Çelik, Abti Malkoç, Mustafa Şener, Cemal Derya, Kayhan Çubuklu, Soner Alp, Erhan Altın, Murat Vatansever, Bülent Baturman, Ceyhun Giray, Yaşar Altıntaş, İbahim Yazıcıoğlu, Kamuran Akşar, Erhan Arslan, Sadun Gemici, Engin Korukır ve Nihat Yenilmez kongrede öne çıkan isimler oldu.






Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Taşkıran:
Bir tek Mehmet Tüysüz gerisi hikaye!..

Dün kongrede söz alan Kocaelispor Başkan Yardımcısı ve Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür “Daha önce nerelerdeydiniz? Bu takım ilk 3 hafta mağlup oldu. 17 hafta maç kazandı. Kimse sahip çıkmadı. Şimdi herkes burada. Kocaelispor buralarda olmamalıydı. Niye şimdi ortaya çıktınız? En dürüst insan Mehmet Tüysüz’dür. Ondan sonrası hikaye. Sefa Sirmen, Erenkaya neredeydi? Neden sahip çıkmadılar? Gerçek Kocaelisporlu Mehmet Tüysüz’dür. Personel perişandı kimse sahip çıkmadı. Kocaelispor’u biz de kapatmak istemiyoruz. Ama şimdi mi ortaya çıktınız? Yunus Pehlivan ve Körfezspor’u destekliyoruz” dedi.








Kocaelispor eski başkan vekillerinden Muzaffer Gürfidan:
Kulübü bu hale getiren başkanlardır

Kocaelispor eski başkan vekillerinden Muzaffer Gürfidan konuşmasında “kulübü bu hale getiren başkanlar gelsin hesap versin. Serhan Gürkan nerede? Burada bir olay var. Büyükşehir para vermiş de, nerede bu paralar? Kime ne verdi açıklasın. Bu arada taraftardan Allah razı olsun. Kulübü kapattırmadan buraya kadar getirdiler. Tebrik ediyorum” dedi.


Özgür Taşkıran’la Ahmet Tandoğan arasında kavga çıktı
“Hırsız” lafı ortalığı karıştırdı
Dünkü olağanüstü kongre bir anda elektriklendi. Kongre sırasında bilanço okunurken, taraftarlar, kongreyi izleyen ve sessiz kalan Ahmet Tandoğan’a laf attı. Tandoğan’a “Hırsız” diyen taraftarlar bir anda dikkatleri çekti. Tandoğan’a “Bu parayı ne yaptın, neden çıkıp açıklamıyorsun? Para çaldın. Hala bir şey yokmuş gibi sakin duruyorsun” dediler. Buna tepi gösteren Tandoğan ile taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Taşkıran arasında tartışma başladı. Polisler devreye girerek taraftarları dışarıya çıkardılar ve kongreye ara verildi.

#

06 Ağu 2011 - 12:42 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.