Orhangazi tamam sırada Adliye var

BURSA'DAN DERİNCESPOR GEÇTİ Derincespor, Sultanbeyli karşısında ölüp ölüp dirilmiş ama kazanmıştı. Derince, önceki gün grubun iddialı takımlarından...

BURSA'DAN DERİNCESPOR GEÇTİ

Derincespor, Sultanbeyli karşısında ölüp ölüp dirilmiş ama kazanmıştı. Derince, önceki gün grubun iddialı takımlarından Orhangazispor'u, deplasmanda muhteşem bir futbolun ardından, eze eze 3-1 mağlup etti. Derincespor'da sahneye ilk önce İbrahim Gürel çıktı. Başarılı futbolcu 23. dakikada sağ kanattan yapılan ortada topu kontrol eder etmez sağ ayağı ile topa vurdu ve eski Gölcüksporlu kaleci Gökhan'ı avladı. Maçın başında duran top sonrasında rakibin kaçırdığı gol dışında kalesinde pozisyon vermeyen Derincespor, soyunma odasına 1-0 önde girdi.

 

ORHANGAZİ'YE ORGANİZE GOL  

İkinci yarının başında ev sahibi ekip Habip'in penaltı golü ile beraberliği buldu. Ancak sahaya karakter koyan temsilcimiz 74. dakikada organize atak sonrasında bir kez daha öne geçti. Yavuz, kendisine gönderilen uzun topu kontrol etti ve Cuma Ali'ye verdi. Cuma Ali, soldan atağa çıkan günün yıldızı Ekrem'i topla buluşturdu. Ekrem'in yaptığı ortada ceza sahası içinde topla buluşan Fatih Gümüşel, topu kontrol etti ve zor pozisyonda sol ayağı kaleci Gökhan'ın solundan ağları buldu: 1-2.

 

ÖNCE ADLİYE, SONRA ETİMESGUT

Golden 2 dakika sonra Ekrem'in füzesi maçın skorunu tayin etti ve Derincespor 7. maçında 4. galibiyetini elde etti. Sadece, son dakika golü ile Kemer'e 2-1 yenilen temsilcimiz Zara, Manisa ve Sultanbeyli'nin ardından Orhangazi'yi de yıktı. Bodrum ile Sakarya deplasmanlarından beraberlik çıkaran Derincespor'da şimdiki hedef, kendisi gibi 14 puanlı Adliyespor'u da evine eli boş göndermek ve pazar günkü lider Etimesgut deplasmanına daha da moralli gitmek. Erdem ÖVÜÇ

#

04 Eki 2015 - 12:24 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.