Ortaklar Otomotiv, Hyundai markası ile hizmet verecek

Türk Otomotiv Sektörü’nde 1965’ten bu yana premium markalarla  hizmet veren Ortaklar Otomotiv, Hyundai markası altında hizmet vermeye başladı. Ortakl...

Türk Otomotiv Sektörü’nde 1965’ten bu yana premium markalarla  hizmet veren Ortaklar Otomotiv, Hyundai markası altında hizmet vermeye başladı. Ortaklar Plaza’nın açılışı ile Hyundai’nin Türkiye’deki plaza sayısı da 69’a ulaştı. Yaygın bayi ağı ile satış ve satış sonrasında en iyi hizmeti vermeyi kendisine öncelikli ilke edinen Hyundai, aynı zamanda yenilenen kurumsal kimliğini de ilk kez Ortaklar Otomotiv ile göstermeye başlıyor. Açılış, Hyundai Assan Başkan ve CEO’su Byung-Jin Jin, Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Ortaklar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Oya Küçükberber ile birlikte İlçe Kaymakamı Cemil Aksak ve Kartal Belediye Başkanı  Dr. Altınok Öz’ün katılımları ile gerçekleşti.

 

45 PERSONEL HİZMET VERECEK

Markanın Türkiye’deki değişiminin ve gelişiminin bir simgesi olacak olan Hyundai Ortaklar, İstanbul Kartal’da 4 bin metrekarelik eşsiz bir plazaya sahip. Tüm dünyada Hyundai Motor Company tarafından uygulanmaya başlayan yeni kurumsal kimliğe sahip Hyundai Ortaklar, ultra kaliteli showroom’da 45 personel ile hizmet verecek. Hyundai Ortaklar Plaza, böylelikle hızla gelişen bölgede tüketicilere sıfır ve ikinci el araç satış, mekanik servis ve boya kaporta konularında en kaliteli hizmeti sunacak.

 

“HYUNDAİ MARKASI GELİŞİMİNİ HIZLA SÜRDÜRÜYOR”

Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, “Hyundai markası, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gelişimini hızla sürdürüyor ve gelecek temellerini sağlam bir şekilde atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 203 bin adet otomobil ürettik ve ülke ekonomisine önemli bir döviz girdisi sağladık. 2015 yılında da Hyundai olarak 2015 yılında iç pazarda 46 bin-50 bin bandında satışa ulaşmayı hedefliyoruz. Ayrıca yılda 215 bin adetlik maksimum kapasiteye ulaşarak üç vardiya ile i10 ve i20 modellerimizi üreteceğiz ve tüm bölgede 30’dan fazla ülkeye de 190 bin adedin üstünde ihracat gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

#

22 Şub 2015 - 11:27 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.