Osman Şahin kendi mağazasını açtı

DUALARLA AÇILDI Görkem Spor’u sahibi Rafet Kırgız, Bursa’da bulunan Efdal Bayrak’ın sahibi Hüsamettin Özcan ve Çenesuyu Plajyolu Spor Kulübü Onurs...

DUALARLA AÇILDI

Görkem Spor’u sahibi Rafet Kırgız, Bursa’da bulunan Efdal Bayrak’ın sahibi Hüsamettin Özcan ve Çenesuyu Plajyolu Spor Kulübü Onursal Başkanı Bünyamin Akman’ın katıldığı açılış töreni, dualar eşliğinde gerçekleşti. Açılış, kurdele kesiminin ardından kokteyl ile devam etti.

 

BABA OĞUL GİBİYİZ

23 yıllık iş tecrübesinden sonra kendi mağazasını açabilmenin mutluluğunu yaşayan Osman Şahin, “Görkem Spor’da doğduk büyüdük, şimdi kendi iş yerimizi açıyoruz” dedi. Görkem Spor’un sahibi Rafet Kırgız ile baba oğul gibi olduklarını belirten Şahin, “Bir babanın oğluna ne kadar emeği geçerse onun da bana o kadar emeği geçmiştir” ifadelerini kullandı. Hilal GÜDÜCÜ

#

07 Eyl 2014 - 09:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.