Osmanlı Engelliler Takımı KASKF’ı ziyaret etti

İADE-İ ZİYARET Geçtiğimiz haftalarda Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Genel Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin Ankara...

İADE-İ ZİYARET

Geçtiğimiz haftalarda Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Genel Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin Ankara Gazi Uyum Evi’nde ziyaret ettikleri Osmanlıspor Engeliller Futbol Takımı, Başkan Aydın ve ekibine iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Hakan Akyıldız, Akın Ziya Ünal, Ertan Demiran ve federasyon müdürü Celal Güreşen ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Baş Antrenör İsmail Temiz, Yardımcı Antrenör Ender Dağcı, Osmanlıspor Engelliler Futbol Takımı ikinci kaptanı Fatih Şentürk, takım kaptanı Rahmi Özcan ve takım oyuncusu Kurtuluş Mustafa Kök katıldı.

 

“DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”

Ziyarette konuşan KASKF Genel Başkanı Murat Aydın, “Öncelikle, geçtiğimiz günlerde Konya Engelliler Gücü’nü 8-0 mağlup ederek 2016-2017 sezonu Ampute Futbol Süper Lig Şampiyonu olan Osmanlıspor takımı oyuncuları, teknik heyeti ve kulüp yöneticilerini öncelikle tebrik eder ve başarılarınızın devamını dilerim. Her insanın bir engelli adayı olduğu gerçeğini unutmadan engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek ve toplumun her yerinde olduğu gibi sporun içinde her zaman var olmalarını sağlamak en önemli sorumluluklarımızdan biridir. Engelli arkadaşlarımızın sadece yılın belirli günlerinde değil her zaman hatırlanması gerektiğinin inancındayım. Bu inançla ben ve yönetim kurulu üyelerim özel sporcularımıza her zaman destek vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

#

26 May 2017 - 10:47 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.