Otel Sınal’ın sahibi kazada yaşamını yitirdi

Karamürsel’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre İzmit’in en eski otellerinden olan Sınal Otel’in sahibi o...

Karamürsel’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre İzmit’in en eski otellerinden olan Sınal Otel’in sahibi olan Ömer Bolol (72), Kayacık Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan evine gitmek üzere yola çıktı. D-130 Karayolunda karşıdan karşıya geçmek isteyen Ömer Bolol, bir kamyonun kendisine çarpması sonucu ağır yaralandı.

 

YENİ MEZARLIĞA DEFNEDİLDİ

Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ömer Bolol, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. HEPAR İzmit İlçe Başkanı Ümit Salih Bolol ile birlikte üç çocuk babası olan Ömer Bolol’un cenazesi Karamürsel Kayacık Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi. Nuri AKÇAHARMAN

#

28 Şub 2015 - 11:30 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.