Otobanda eylem yapacaklardı

IŞİD'in Kobani’ye saldırılarını protesto eylemleri sürerken, önceki gece Gebze’de faciayla sonuçlanabilecek bir eylem son anda önlendi. Gebze’de bir...

IŞİD'in Kobani’ye saldırılarını protesto eylemleri sürerken, önceki gece Gebze’de faciayla sonuçlanabilecek bir eylem son anda önlendi. Gebze’de bir grup, yaklaşık 30 araç lastiğini TEM otoyolunun Gebze Arapçeşme Mahallesi Kirazpınar geçişindeki köprüye getirerek, burada üzerlerine yağ ve benzin dökerek hazırlık yaptı.

 

7 KİŞİ YAKALANDI

Bununla birlikte kola ve bira şişelerinden 20 kadar molotof kokteyli de hazırlayıp, bunları TEM otoyoluna atmaya hazırlanan grupla ilgili ihbar alan polis ve jandarma ekipleri, saat 24.00 sıralarında ortak operasyon düzenledi. Operasyon sırasında TEM otoyolunda faciaya yol açabilecek eyleme hazırlanan 7 kişilik grup etkisiz hale getirildi.

 

ÖNLEMLER ARTIRILDI

Bu arada polis sabaha kadar sürdürdüğü operasyonla bazı evlere baskın yaptı. Bu olayla ilgili olarak soruşturma sürerken, polis ve jandarma bölgede olası terör olaylarına karşı yoğun önlemler aldı.

#

11 Eki 2014 - 17:40 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.