Otokros’da heyecan Kartepe’ye taşınıyor

Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü KOSDER tarafından 21-22 Mayıs tarihlerinde organize edilecek Kartepe Otokros yarışı için geri sayım başladı…NEFES KES...

Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü KOSDER tarafından 21-22 Mayıs tarihlerinde organize edilecek Kartepe Otokros yarışı için geri sayım başladı…

NEFES KESECEK HEYECAN…
Kartepe Maşukiye Beldesi’ndeki Otokros parkurunda düzenlenecek yarış, 2011 Türkiye Otokros Şampiyonası’nın ikinci yarışı olacak. Bu akşam kapanacak kayıtların ardından Cumartesi günü idari ve teknik kontroller yapılacak. Pazar günü yarış 15.00’de gerçekleşecek. Yarışların tamamlanmasının ardından ödül töreni 18.00’de yarışma parkurunda gerçekleşecek.
Otokros parkurunun uzunluğu 1.4 Km ve yarışmacılar toplam 5 tur üzerinden yarışacak. 5 turluk mücadelede en hızlı toplam zamana ulaşan yarışmacı kategorisinin birincisi olacak. En iyi kadın pilotun da ödüllendirileceği yarışın, aynı zamanda Historic Ralli Şampiyonası’na puan vermesi açısından kalabalık bir katılıma sahne olması bekleniyor.

AYVERDİ: HERKESİ DAVET EDİYORUZ
Yarışma direktörü ve Otomobil Sporları İl Temsilcisi Mahmut Ayverdi şunları söyledi: “2011 sezonunda kulübümüzün organize edeceği ilk yarış olan Kartepe Otokros Yarışı’na tüm yarışçılarımızı bekliyoruz. Daha rallimiz ve tırmanmamız var, güzel bir sezon olacak. Güzel bir havada keyifli bir motor sporları hafta sonu geçirmek isteyen herkesi yarışımıza davet ediyoruz”. Kartepe Otokros Yarışı öncesinde Kategori 1’de Yıldıray Demircioğlu, Kategori 2’de Bülent Gürkan, Kategori 3’de Buğra Banaz, Kategori 4’de Halim Ateş, Kategori 5’de Erkan Güral lider durumda bulunuyor.

#

20 May 2011 - 09:38 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.