Otomobil seyir halindeyken alev aldı

Gebze’de seyir halinde olan aracından yanık kokusu geldiğini hisseden sürücü aracının yandığını görünce şoka girdi. İşte ayrıntılar..Gebze'de seyir ha...

Gebze’de seyir halinde olan aracından yanık kokusu geldiğini hisseden sürücü aracının yandığını görünce şoka girdi. İşte ayrıntılar..

Gebze'de seyir halinde olan bir araç aniden alev aldı. Alınan bilgiye göre, Gebze Sultan Orhan Mahallesi 1113 Sokak'ta seyir halinde olan 50ET 275 plakalı araçtan yanık koku geldi. Yanık kokusunu ve araçtan dumanlar çıktığını fark eden araç sürücüsü Özer Gündüz, aracını kenara çekti.

Gündüz, durumu itfaiye ve polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri çevre güvenliğini aldıktan sonra yayan aracı söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi. Yangının elektrik kontağından çıktığı öğrenildi.

#

03 Nis 2012 - 15:43 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.