Öyle olmuyor böyle de!

Kocaelispor’da kırmızı alarmı verilen gol sorunu Payas maçında da devam etti. Üçüncü bölgeden topu kaleye göndermede güçlük çeken Yeşil Siyahlılar rak...

Kocaelispor’da kırmızı alarmı verilen gol sorunu Payas maçında da devam etti. Üçüncü bölgeden topu kaleye göndermede güçlük çeken Yeşil Siyahlılar rakibi ile 0-0 berabere kaldı ve üst üste 4. kez sahadan 1 puan ile ayrıldı.

 

ÖZBAKIR’IN İSTEĞİ GOL GETİRMEDİ

Teknik Direktör Fatih Kavlak Payas maçında Burak Özbakır’ı santrafor olarak denedi. Mücadelesi beğenilen genç futbolcu ilk yarıda 2 kez pozisyona girse de noktayı koyamadı. Maça ön alan presi ile başlayan Kocaelispor, Payas kanat beklerinin çıkmasına izin vermedi. Burak Süleyman’a yakın markaj uygulayan konuk ekip 32’de Ömer Demircan’ı oyuna girmesi ile pozisyon buldu.

 

AZ DAHA YİYORDUK

Az ama coşkulu tribünler önünde kazanmayı çok arzu eden Kocaelispor’da İshakson 25 dakikada oyuna girdi, Özbakır sağa geçti. Bu andan itibaren biraz daha etkili olmak isteyenYeşil Siyahlılarda pozisyon kısırlığı devam etti. Zaman geçirmekten geri kalmayan Payas, son dakikalardaciddi tehlikeler buldu. Bir pozisyonda Gökhan Öztürk yürekleri ağza getirdi.

 

KETEN HAMLESİ GEÇ OLDU

Kavlak’ın son tercihi Ali Keten oldu. Kemal89’da Mert’in yerine girdi, Keten forvete geçti. Ama yeterli zaman yoktu. Keten geç yapılan bu hamlede kendini gösterme şansı bulamadı. Sınırlı ofans hattı ve oyuncu grubu ile ne denendiyse bir türlü o gol gelmedi ve Kocaelispor İsmetpaşa’da Payas ile 0-0 berabere kalarak kan kaybına devam etti. Erdem ÖVÜÇ

#

22 Eki 2017 - 14:08 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Melih - Düşme hattıyla aramızda 2 puan var böyle giderse düşeceğiz.Oynanan futbol hiç ümit vermiyor hoca değişikliği falan boş yani faydası yok.Bide hoca demiş memnunum oynanan futboldan diye biz farklı maçlar izliyoruz galiba.Heyecanlandıracak bir atağımız yok hatta yiyecektik adamların daha netti.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 14:08