Oyun oynarken maganda kurşununun hedefi oldu

Bahçede oyun oynarken maganda kurşununa hedef olan 13 yaşındaki Mustafa Karataş Ökçe isimli çocuk, sol kolundan yaralandıDilovası ilçesi Diliskelesi M...

Bahçede oyun oynarken maganda kurşununa hedef olan 13 yaşındaki Mustafa Karataş Ökçe isimli çocuk, sol kolundan yaralandı

Dilovası ilçesi Diliskelesi Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bahçede oynayan ilköğretim 8’nci sınıf öğrencisi Mustafa Karataş Ökçe, birden sol kolunda ağrı ve yanma hissetti. Ağlayarak babasının yanına giden Mustafa’nın vücudunda yara izini gören baba Mahmut Ökçe, oğlunu hemen Gebze Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Mustafa Karataş’ın, nereden ve kim tarafından sıkıldığı belli olmayan bir maganda kurşununa hedef olduğu tespit edildi. Küçük çocuk hastanede yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

“VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞ”
Olayın şokunu üzerinden atamayan baba Mahmut Ökçe ise, "Bahçede oturuyordum. Oğlum ağlayarak yanıma gelip, sol kolunda ağrı ve yanma hissettiğini söyledi. Ben de üzerindeki kazağı çıkarıp baktığımda koltuğunun altında kızarıklık ve yaraya benzer izler fark ettim. O sırada kazağının içinde bir merminin düştüğünü gördüm. Oğlumu hemen yanıma alıp hastaneye götürdüm. Olayın nasıl olduğuna hala bir anlam verebilmiş değilim. Nereden ve nasıl geldiği belli olmayan bir kurşun, oğlumu benden ayırabilirdi. Neyse ki verilmiş sadakamız varmış" dedi. Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

#

30 Eki 2012 - 17:22 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.