Oyun ve spor tutkunu çocuklar için 'Muzipo Kids'

Toplumda erken yaşta egzersizin, oyunun önemi ile ilgili farkındalık yaratmak misyonuyla, Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam ve spor merkezi zinciri b-fit...

Toplumda erken yaşta egzersizin, oyunun önemi ile ilgili farkındalık yaratmak misyonuyla, Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam ve spor merkezi zinciri b-fit kurucu ortağı Bedriye Hülya tarafından hayata geçirilen Muzipo Kids İzmit’te açıldı. Muzipo Kids  İzmit’in sahibi Nurdan Çöndek, “. Küçük yaştan itibaren sosyal ve fiziksel aktiviteyi çocukların hayatına katıp, sağlıklı bireyler yetiştirmek isteyen Muzipo Kids’i İzmit’e getirmekten dolayı mutluluk duyuyorum.  Muzipo Kids, 3-12 yaş aralığındaki çocukların hareket edebileceği alanlar yaratmak ve toplumda erken yaşta egzersizin önemi ile ilgili farkındalık sağlamak amacıyla kuruldu. Küçük yaştan itibaren sosyal ve fiziksel aktiviteyi çocukların hayatına katıp, sağlıklı bireyler yetiştirmek isteyen Muzipo Kids İzmit’te survivor, doğa sporları, jimnastik, yaratım-bilim atölyeleri, yaratıcı zeka, çocuk zumbası, minik şefler, sokak oyunları, hareket eğitimi, sinema ve partilerden oluşan etkinliklerimizde ücretsiz deneme seansına bekliyoruz” dedi.

 

DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Muzipo Kids’te 3-12 yaş aralığındaki çocukların, fiziksel gelişimine hareket eğitimi ile katkıda bulunmakla beraber, yaratıcılığını arttırıcı oyun ve atölye çalışmalarıyla hem eğlendiriyor hem de her açıdan gelişimlerini sağlıyor. Ayrıca Muzipo’da en özel doğum günü partileri verilirken, grup aktiviteleri de yapılıyor.

 

ERKEN YAŞTA SPOR

Muzipo’da çocuklar yaş gruplarına göre 8 kişilik gruplara ayrılıyor. 3-­5 yaş grubu Hareketli Muzip, 5-­7 yaş Esnek Muzip, 7­-9 yaş Sportif Muzip, 9-­12 yaş ise Sporcu Muzip olarak gruplandırılıyor ve çocuklar için 2 saatlik programlar belirleniyor. Bu iki saatin bir saatinde Aktif Muzipo programı ile çocuğa fiziksel aktiviteler yaptırılıyor. Diğer bir saatte ise masa başında gerçekleştirilebilecek faaliyetler öğretiliyor. Fakat burada da çocuk tam anlamıyla hareketten kopmuyor. Muzipo’nun etkinlikleri de oldukça renkli. Hareket Eğitimi’nde uzmanlar tarafından 3­-12 yaş aralığındaki çocukların fiziksel gelişimine katkıda bulunmak, sporu sevdirmek ve erken yaşta spor altyapısını kazandırmak amacıyla eğitim veriliyor. Nurşah ŞAHİN

#

24 Eki 2016 - 11:26 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.