Özak: Köyler bizim özümüz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit'e bağlı köylerini ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.İzmit köylerinde...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit'e bağlı köylerini ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

İzmit köylerinde muhtarlarla ve köylülerle bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla köy hayatının korunduğunu ve köylerin kalkındırıldığını söyledi. İnceleme gezisinde İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Genel sekreter yardımcı Ercan Yazıcı, Ak Parti İzmit İlçe yöneticileri ve bürokratlar hazır bulundu.

VATANDAŞLARI DİNLEDİ
İzmit’in Ambarcı, Güvercinlik, Yenice, Düğmeciler, Çavuşoğlu ve Bağlıca köylerinde incelemelerde bulunan Başkan Vekili Özak köylülerin taleplerini dinleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaret programında köy muhtarlarıyla bir araya gelen Özak ve beraberindekiler köydeki vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

KÖYLÜLER ÇOK MEMNUN
Başkan Vekili Özak, vatandaşlarla sohbet ederek Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun selamını getirdi. Büyükşehir Belediyesi olarak sudan altyapıya, çocuk oyun gruplarına kadar kentte ne varsa köyde de olması için çalışıyoruz, köylerden hiçbir şeyin esirgenmediğini belirterek ufak tefek sıkıntıların da zamanla giderileceğini söyledi. Köylüler aldıkları hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

KÖYLER BİZİM ÖZÜMÜZ
Köylerde altyapı çalışmaları, yol ve su hizmetlerinin tamamlandığını belirten Başkan Vekili Özak, "Büyükşehir Belediyesi köylerde tarım ve hayvancılıkla ilgili danışmanlık hizmeti veriyor. Modern tarım ile elde edilen verim daha da arttı. Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri her zaman devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi köylerdeki kalkınmaya büyük önem veriyor. Köylümüz üretendir, çalışandır ve emek verendir. Köyler geçmişten geleceğe bizim özümüzdür. Özellikle köylerimizin doğal yaşantısının ve köy dokusunun bozulmaması ve buralarda geleneksel köy hayatının devam etmesi için imar planlarında köyleri koruyoruz" diye konuştu.

#

25 Nis 2013 - 15:58 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.