Özdilek 16’ncı yaşını kutluyor

Müşteri memnuniyeti için 10 Ekim 1998’den bugüne kadar özveri ile çalışan Özdilek Alışveriş Merkezi kuruluşunun 16’ncı yılını kutluyor. Yönetici ve ç...

Müşteri memnuniyeti için 10 Ekim 1998’den bugüne kadar özveri ile çalışan Özdilek Alışveriş Merkezi kuruluşunun 16’ncı yılını kutluyor. Yönetici ve çalışanları ile birlikte 16 yıldır E5 Karayolu üzeri Kartepe ilçesinde hizmet vermeye devam eden Özdilek Alışveriş Merkezi kuruluş yıldönümünü sürpriz indirimler ve eğlenceler ile kutlayacak.

 

BİRÇOK ÜRÜNE ÖZEL İNDİRİM

Kuruluş yıldönümü olması nedeniyle 10-12 Ekim tarihleri arasında gıdadan tekstile, küçük ev aletlerinden kişisel bakım ürünlerine, oyuncaktan elektronik ürünlere kadar bir çok üründe özel indirimler var. Cumartesi günü ise geleneksel hale gelen bin kişilik yaş pasta kesimi ve ikramı yapılacak.

 

ÜÇ GÜN EĞLENCE

Ardından eğlenceler start verecek. Açılış yıldönümü eğlenceleri üç gün sürecek olmakla birlikte gün boyu etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında yarışmalar, animasyonlar, yüz boyamalar, balon dağıtımları, hediyeler Kocaeli halkını bekliyor.

 

İNDİRİM KUPONU KAMPANYASI UZADI

Hafta sonu ise Kale Koleji eğitmenleri çocuklara el işi standı ile hediye yapımı öğretecekler ve Elele Disleksi Özel Eğitim Kurumu çocuklara ücretsiz dikkat testi yapacak. Açılış yıldönümüne özel hediye çarkı da düzenlenecek, alışveriş yapan tüm misafirlere hediyeler verilecek. Ayrıca yoğun ilgi gören 200 TL tekstil alışverişine 50 TL indirim kuponu kampanyası 31 Ekim tarihine kadar uzatıldı.

#

09 Eki 2014 - 13:42 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.